Foodmarkt tijdens Aaltjesdagen Harderwijk

Eén van de vele activiteiten tijdens de Aaltjesdagen in Harderwijk is De Foodmarkt op de Stille Wei van 10 t/m 12 juni, welke het hele weekend van vrijdag tot en met zondag geopend is.

De Foodmarkt tijdens de Aaltjesdagen in Harderwijk is een gezellig food festival waar lekker eten en drinken centraal staat.

Daarnaast zijn er verschillende attracties zoals een reuzenrad en zweefmolen, en zullen er bands en DJ’s optreden.

Speciale actie voor bedrijven
Om het weekend feestelijk te openen organiseert De Foodmarkt op vrijdag 10 juni vanaf 17:00 uur een vrijmibo (vrijdagmiddag borrel) voor alle bedrijven in en rond Harderwijk. De uitgelezen kans om onder het genot van een lekker hapje en drankje collega’s en partners mee te nemen!

Door uzelf als bedrijf vooraf aan te melden kunt u met voordeel munten inkopen en gratis tickets krijgen voor het reuzenrad.
Voor meer informatie en aanmelden voor deze actie kunt u terecht op de website vrijmibo. Aanmelden kan tot en met 30 mei.
 
Iedereen is welkom
Geen eigen bedrijf? Ook dan ben je alsnog van harte welkom op De Foodmarkt, zonder gebruik te maken van de actie. De Foodmarkt vindt plaats op:
  • Vrijdag 10 juni: 17:00 tot 23:30 uur
  • Zaterdag 11 juni: 12:00 tot 23:30 uur
  • Zondag 12 juni: 13:00 tot 21:00 uur
Eén van de vele activiteiten tijdens de Aaaltjesdagen is De Foodmarkt op de Stille Wei, welke het hele weekend van vrijdag tot en met zondag geopend is

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info