Foodfestival tijdens Shopping Experience Harderwijk krijgt andere invulling

Het Foodfestival zaterdag 26 september in de Donkerstraat Harderwijk, als onderdeel van de Shopping Experience, krijgt een andere invulling als de ondernemers voor ogen hadden.

In verband met het niet verkrijgen van de benodigde vergunningen om warmtebronnen te mogen gebruiken in de Donkerstraat, zullen er geen kraampjes staan.

De ondernemers zetten desalniettemin hun schouders eronder en zorgen voor heerlijke hapjes en leuke verrassingen in de winkels. Zo is de barista van Tiramisu en Burgerzaken aanwezig bij de Garage, serveert Trendies de koekjes en appeltaart van Luigi’s en geeft September een lekker Stuk mee naar huis. Smeepoort menswear serveert een lekkernij verzorgt door Ratatouille. Voor de lekkere wijnen kunt u terecht bij de Culiwinkel op de Vischmarkt, daar is vanaf 13.00 een wijnproeverij. 

In alle winkelstraten is veel te beleven komende zaterdag; een DJ, gratis suikerspinnen, een leuke foto, diverse workshops, een raceauto bekijken of schminken voor de kinderen, het kan allemaal. Om 15.00 uur start de Stilettorun in de Smeepoortstraat. Meedoen kan nog steeds, zaterdag kun je je opgeven bij de kraam van Birdy’s.