Flevo Funfields (evenement)

Op zaterdag 16 april aanstaande geniet je van hét gratis outdoor event van Flevoland: Flevo Funfields 2016.

Deelnemende sport- en funparken: Flevonice, de Randmeren (in combinatie met Landal Waterparc
Veluwemeer en Molecaten Park Flevostrand), Dorhout Mees en New Challenge, zijn de 16de gratis
te betreden en hebben tijdens dit event een eigentijds sportief Funfields-programma.

Oorsprong van het evenement

Flevoland heeft van oorsprong al een uitdagend karakter, gedreven door het aangrijpen van kansen. De drift om te vernieuwen en te ontdekken is direct terug te zien in de vele ‘fun’tainment bedrijven die gevestigd zijn in de polder. Deze organisaties gaan de uitdaging aan en kozen daarom ook voor Flevoland als locatie om hun passie met sport en plezier te delen met de inwoners van ons land.De gemeente Dronten ondersteunt het initiatief, aangezien Flevo Funfields de kansrijke mogelijkheden en faciliteiten benadrukt die de omgeving (Oostkant Dronten) herbergt.
 

Peppers en clinics

Na een succesvolle eerste editie zorgen wij voor extra uitdaging voor jong en oud tijdens deze tweede editie in 2016. Naast gratis toegang tot de ‘funfi elds’, garanderen wij een gave invulling met het Flevo Funfi elds programma. Wij hebben professionals en topsporters benadert om clinics en showcases te begeleiden. Bovendien lanceren wij tijdens de tweede editie van het evenement een interactief programma, de Pepper Challenge, waarin bezoekers verschillende pepers kunnen verdienen. Deze ‘peppers’ hebben wij gekoppeld aan verschillende activiteiten, zodat elke bezoeker een programma kan samenstellen dat op zijn of haar lijf geschreven staat. Deze Pepper Challenge hebben wij ingericht voor zowel individuen als teams.

Meer dan alleen bewegen

Niet alleen de actieve velden van de betrokken organisaties stellen wij toegankelijk tijdens Flevo Funfields 2016. Tijdens dit gratis outdoor event in Flevoland bieden wij bezoekers gratis toegang tot diverse faciliteiten, zoals horecagelegenheden en kleedkamers. Ook zullen regionale kraampjes, muziek en andere vormen van entertainment deel uit maken van het programma.

Meer weten

Bezoekers en geïnteresseerden in het evenement kunnen zich aanmelden voor ons Flevo Funfields 2016 Facebook event om op de hoogte te blijven van alle ins & outs van hét gratis outdoor event van Flevoland. Voor meer informatie: www.facebook.nl/flevofunfields. Als organisatie staan wij open voor ideeën en verschillende vormen van samenwerking, u kunt ons bereiken via het e-mailadres [email protected].