FIRA WONEN opent binnenkort een nieuwe cadeauwinkel aan de Donkerstraat!

Woonaccessoires, spiegels, kaarsen, cadeau’s en chocolade. De nieuwe woon- en cadeauwinkel van FIRA Wonen in de binnenstad van Harderwijk gaat binnenkort open! 

In het ‘oude Dixonspand’ vind je binnenkort ‘De Schatkamer van FIRA Wonen’. Zij zullen de nieuwe buren zijn van de speelgoedwinkel Intertoys en de overburen van kledingwinkel C&A.

FIRA Wonen

We kennen dit concept natuurlijk al van hun grote winkel aan de Marie Curiestraat 2, nabij het industrieterrein. Daar opende ze in augustus 2019. Maar binnenkort starten ze dus ook in de binnenstad van Harderwijk.

De Schatkamer van FIRA Wonen in HarderwijkHet wordt een cadeauwinkel met een knipoog naar chocolade. Denk maar aan het Rituals concept. Wat zij hebben met geur, gaan wij doen met woonaccessoires en chocolade. We willen een mooie beleving in de winkel, maar wel betaalbaar blijven.”

Momenteel wordt er hard gewerkt om het pand klaar te maken voor de opening. “We willen voor eind april openen in Harderwijk. Normaal zouden we dat heel feestelijk doen, maar door de coronacrisis moeten we even kijken wat het beste is. Een goede optie zou bijvoorbeeld zijn op gelijk te openen met de horeca. We gaan in ieder geval net zoals aan de Marie Curiestraat alle voorzorg maatregelen nemen die de RIVM heeft toegekend. 

Kortom Harderwijk is weer een nieuwe aanwinst rijker! 

FIRA WONEN pand Donkerstraat Harderwijk