Finale KNVB beker Zwart Wit’63 JO17-1

Zaterdag is het dan zover. De KNVB Beker finaledag voor de JO17-1. Na de meer dan goed georganiseerde en gezellige feestweek i.v.m. het 60-jarige bestaan van de club, was het afgelopen zaterdag weer orde op zaken stellen.

Er was een oefenwedstrijd gepland tegen Waterwijk uit Almere. Een volwaardige 5e divisionist

Deze wedstrijd begon prima en Zwart Wit kwam op een 3-0 voorsprong. Na wat wisselen, was de organisatie even zoek en werd de eindstand 3-2. Een aardige overwinning met een aantal verbeterpuntjes. Een prima potje om in het wedstrijdritme te blijven want zaterdag 3 juni is daar de finale voor de Beker.

Tegenstander in de bekerfinale is Orion JO17-1 uit Nijmegen. Zij zijn kampioen geworden in de 5e divisie.

Dat Zwart Wit de boel op orde heeft en een echt “wij” gevoel heeft, blijkt wel uit de vele supporters die mee gaan om de jongens aan te moedigen bij DSV in Doornspijk. De supportersvereniging Black & White Fighters hebben 1 bus beschikbaar gesteld, die overigens al snel vol was en er is ook een spelersbus geregeld die volledig vol zit.

Daarnaast hebben een heel aantal mensen aangegeven om met eigen vervoer naar Doornspijk te komen. De bussen zullen om 9.30 uur vertrekken en de wedstrijd start om 11.10 uur. Komen jullie ook aanmoedigen???

Eenheid Flair Passie