Festivalletje deze zomer? Lees de beste tips van de haarstylist.

Shapers of Hair heeft gouden tips voor jouw festivalzomer. Omdat je in een tentje op het festivalterrein vaak geen elektriciteit hebt en je vast geen uren in de rij wilt staan voor de spiegels, adviseert SoH om je föhn, stijltang en krultang lekker thuis te laten. 

Geef je haar voor je gaat een goede wasbeurt. Sloof je een beetje uit met krullen, misschien een leuke grijze- of pasteltint spoeling.

Regent het? No worries, ook met een hoed zie je de krullen en het kleurtje. 

Die eerste dag zit je haar fantastisch. Je gaat er vaak met je handen door heen, je danst de hele dag, zweet een beetje. Misschien heb je wel een bierdouche gehad. Gevolg? Vet haar. Wat nu? Halleluja to the dry shampoo. Vergeten? Maak dan een of twee knotjes halfway. Als je goed voorbereid bent, doe dan wat glitterspray op de midden scheiding. Niemand ziet dat je haar vet is.

Op de derde dag ben je het stadium van je haren los wel gepasseerd, als je tenminste niet bedeeld bent met een flinke bos krullen.

Een of twee invlechten is dan een goed idee. Als de zon lekker schijnt, vergeet dan niet de midden scheiding en de oorschelpen goed in te smeren. Kun je niet vlechten? Een grote rommelige knot, boven op je hoofd. Ook leuk met een bandana.
Wil je meer tips, toegespitst op jouw haar? Bel SOH Shapers of Hair (0341) 430431 www.S-O-H.nl