Feestelijke openingsdag Boetiek de Bruid

Aanstaande zaterdag 30 september opent bruidsmodezaak Boetiek de Bruid officieel haar deuren. Het belooft een feestelijke dag te worden met geweldige acties en natuurlijk wordt de collectie geshowd! 

Boetiek de Bruid (Hoogstraat 24B) gaat aanstaande zaterdag 30 september open.

“Iedereen is welkom, de winkel aan de Hoogstraat 24B  is van tien uur ’s ochtends tot vijf uur ’s middags open. Bij binnenkomst krijgt iedereen een lekker glaasje bubbels en bij vertrek een goodiebag. De collectie wordt geshowd door drie bruidsmodellen. Echt een feestelijke dag.”  De jurken variëren in prijs van vijfhonderd- tot vijfentwintighonderd euro. “Ook in maten variëren we. Ik wil echt iedere bruid helpen.” Naast bruidsjurken heeft de boetiek ook een aantal avondjurken en accessoires als schoenen, lingerie en sluiers.

Waarom alle aanstaande bruiden gewoon even naar binnen moeten lopen?

“Tijdens de opening kunnen ze vijfentwintig procent korting winnen, worden er DRKS oorbellen, een set bruidslingerie en drie keer twee entreekaarten voor de Love & Marriage Beurs verloot.” Dat is nog niet alles. “Als je dit jaar nog je pasafspraak bij ons maakt en een jurk vindt, krijg je voor tweehonderd euro aan accesoires cadeau.”
Kijk voor meer informatie en de hele collectie op www.boetiekdebruid.nl