Feestelijke opening van People-places, hét nieuwe flexkantoor van Harderwijk aan de Daltonstraat 17

Wethouder Christianne van der Wal opent Dalton 17 met één druk op de knop. People-places en Dalton 17 vieren zonovergoten opening

Wethouder Christianne van der Wal heeft donderdagmiddag 25 augustus onder het toeziend oog van zo’n 50 bezoekers en een stralende zon met één druk op de knop het Facilitair Centrum Harderwijk (beter bekend als Dalton 17) geopend.
 
Na de welkomstwoorden van de algemeen directeur van People-places, Paul Bremmer, en Wethouder Economische zaken & Werkgelegenheid Christianne van der Wal verplaatsten alle gasten zich naar buiten voor de officiële openingsgelegenheid. De sleuteloverdracht gebeurde op spectaculaire wijze. Na een korte vlucht over het parkeerterrein van Dalton 17 daalde een drone neer met daaraan de sleutel bevestigd. Coördinator en gastvrouw van People-places, Marion Duivelshof, overhandigde de sleutel aan Christianne van der Wal. De Wethouder opende vervolgens symbolisch de deuren van het pand, waarna alle gasten de ruimtes en faciliteiten van dichtbij konden bewonderen en elkaar konden ontmoeten.
 
Ontmoeten is kansen delen
Netwerken, elkaar ontmoeten, kansen grijpen en successen delen; allemaal termen die perfect verwoorden waar het Facilitair Centrum Harderwijk voor staat. Ploeger, People-places en Yoolz hebben de handen ineengeslagen om samen een compleet en innoverend concept af te leveren in de regio: Dalton 17. Het gebouw is van alle moderne voorzieningen en mogelijke gemakken voorzien. Het ontmoeten van je kantoorcollega’s wordt extra gestimuleerd door de membercards die People-places aanbiedt. Hoe hoger de kaart, des te meer mogelijkheden. Waar een flexwerker bij een Membercard Bronze twee dagdelen kan beschikken over een flexplek, biedt de Membercard Platinum onbeperkt toegang tot een spreekruimte. Elkaar ontmoeten kan op het flexplein of in Lunchroom Yoolz tijdens georganiseerde netwerkborrels.
 
Innovatief en uniek concept
Dalton, Celsius, Lorentz, Nobel enz. Allemaal beroemdheden die nieuwsgierig waren naar nieuwe mogelijkheden. De een met een koele benadering, zoals Kelvin de man die het absolute nulpunt heeft gemeten. Of die andere geleerde die zorgde voor een daverende klap, zoals Nobel de uitvinder van het dynamiet. Allemaal innovatief. Innovatief is ook hetgeen in Dalton 17 gebeurt. Er worden namelijk een aantal activiteiten gebundeld in een volledig gerenoveerd kantoorgebouw aan de Daltonstraat nummer 17.
 
Anders dan bestaande flexformules, gaat People-places verder dan het aanbieden van flexibele werkruimtes, allemaal vernoemd naar innovatieve wetenschappers. Zo kunnen gebruikers met de Module Eigen Kantoor voor een lage prijs gebruik maken van aanvullende diensten, zoals postbeheer en een eigen vestigingsadres in een modern bedrijfsgebouw op een centrale locatie. Op maat faciliteren we met YOOLZ ook de innerlijke mens, geheel passend bij de setting in de vergaderruimte of even ontspannen in het restaurant. Vanaf januari 2017 zal ook Menno Kleine Deters met Fit20 zich toevoegen aan het innoverende concept door bedrijfsfitness en fysio-sporten aan te gaan bieden.