Feestelijk moment, start bouw appartementencomplex De Hanzen in Harderwijk

Vandaag was het een feestelijk moment op de bouw. De eerste handeling voor de bouw van 47 huurappartementen in Harderwijk is uitgevoerd.

Wethouder Jeroen de Jong heeft namens de Gemeente Harderwijk de bouw van het appartementencomplex officieel gestart. Samen met Enno Otten en Henk Pleijsier van Borghese Real Estate is, op afstand, dit officiële moment gevierd!

Op deze locatie worden 47 huurappartementen gerealiseerd met een omvang van gemiddeld 60 vierkante meter gebruiksoppervlakte. Het appartementencomplex krijgt een EPC van 0.2. De appartementen hebben allen zicht op het naastgelegen park en de locatie heeft veel voorzieningen zoals een supermarkt, bouwmarkt en de McDonalds in de buurt. Het ontwerp is van MIES architectuur en Klompenburg bouw is verantwoordelijk voor de realisatie. De appartementen worden naar verwachting in het najaar van 2021 opgeleverd.
 
De Hanzen betreft de tweede fase woningen van in totaal 110 woningen op deze locatie. De eerste 63 huurappartementen zijn reeds opgeleverd en verkocht aan Vaster Invest.

Appartementencomplex de Hanzen Harderwijk
Op de foto staan v.l.n.r.: Martijn den Braven, Jeroen de Jong (Gemeente Harderwijk), Enno Otten en Henk Pleijsier (Borghese Real Estate).