Feestelijk genieten van heerlijk vlees van Friese Wagyu!

Ambachtelijk slager Peter Schiffmacher heeft in de aanloop naar de feestdagen echt iets bijzonders in huis gehaald: Wagyu vlees uit Friesland. Het lekkerste vlees van Friese runderen van het oorspronkelijk Japanse ras Wagyu, die boer Ytzen Pieter van der Werf met veel liefde en passie fokt.

Friese Wagyu - Alle voordeelaanbiedingen gelden t/m donderdag 24 december en: op is op, dus bestel op tijd!

Denk aan een diervriendelijke opfok, denk aan uitgestrekte natuurlijke en kruidenrijke Friese weiden, vlakbij de Waddenzee. Denk aan extra graanvoer en aan kwaliteitsvlees met een bijzonder hoge marmeringsgraad. Een eerlijk en gezond stuk vlees dat rijk is dooraderd met intramusculaire vetlijntjes die tijdens de bereiding smelten en het vlees een fantastische smaak geven.

Slager Peter: “Dit is het lekkerste vlees uit eigen land dat ik ken. Wie het voor het eerst eet, weet niet wat hem of haar overkomt! Om er kennis mee te maken bied ik het de komende week héél voordelig aan. Profiteer dus mee en geniet ervan!”

Friese Wagyu Biefstuk 100 gram € 4,60

Deze Wagyu biefstukpuntjes zijn met de volromige smaakbeleving een heel bijzonder onderdeel van elk gourmet-avondje. Bij Slagerij Schiffmacher kunt u ook uw gourmetschotel kant-en-klaar en helemaal naar eigen wens en smaak bestellen!
  • Friese Wagyu Hamburger (circa 125 gram) per stuk € 2,75
  • Fries Wagyu Hamburger-gehakt per 100 gram € 1,80
  • Friese Wagyu dry aged Sir Loin Steak/Entrecôte per 100 gram € 6,50
  • Friese Wagyu dry aged Prime rib/Côte de Boeuf per 100 gram € 6,50
  • Fries Wagyu Stoofvlees per 100 gram € 2,30
Alle voordeelaanbiedingen gelden t/m donderdag 24 december en: op is op, dus bestel op tijd!

Slagerij Schiffmacher – Luttekepoortstraat 32 – Harderwijk tel. 0341 - 41 20 33

Fries Wagyu Slagerij Schiffmacher Harderwijk