Feestelijk afscheid Jan ter Steeg als bestuurder bij Careander

Op donderdag 17 december heeft Jan ter Steeg feestelijk afscheid genomen als bestuurder van Careander. Jan ter Steeg was sinds oktober 2002 bestuurder van Careander.

Onder zijn leiding is Careander in de afgelopen jaren gegroeid tot een moderne, professionele zorgorganisatie, waar de kernwaarden Dichtbij en Daadkrachtig hoog in het vaandel staan.

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking op het gebied van wonen, dagbesteding/werk en vrije tijd. Dit doet Careander vanuit de protestants christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Careander biedt een gevarieerd dienstenaanbod, afhankelijk van de behoeften die cliënten hebben. Careander is te vinden in diverse plaatsen op de Veluwe. Het centraal bureau van Careander staat in Harderwijk.

De heer ter Steeg werd ’s morgens opgehaald met een bekende gele personenbus om vervolgens bij het Centraal Bureau van Careander door de collega’s te worden toegezonden met een prachtige aubade. In de ochtend was verder tijd voor herinneringen ophalen en samen een laatste keer als collega’s koffie te drinken.

'S middags werd de heer ter Steeg een symposium en een afscheidsreceptie aangeboden in de Heerlickheijd in Ermelo.  Spreker op het symposium was mr. Marius Buiting, directeur van de NVTZ, over het onderwerp “Verdraaide organisaties”.
Vertegenwoordigers van de cliënten, de verwanten, het personeel en de Raad van Toezicht deelden herinneringen over het samenwerken met de bestuurder. Ook maakten de aanwezigen kennis met de nieuwe bestuurder van Careander, de heer mr. Bert Brouwer.

Tijdens de afscheidsreceptie konden de genodigden onder het genot van een hapje en een drankje op informele wijze Jan ter Steeg een hand schudden en afscheid nemen.
Feestelijk afscheid Jan ter Steeg als bestuurder bij Careander