Feest bij het Morgen College: 100% van de leerlingen geslaagd!

Alle leerlingen van het Morgen College in Harderwijk zijn geslaagd. En dat is een prestatie van wereldformaat, zeker gezien wat er allemaal gebeurd is de afgelopen 1,5 jaar. Les op school, online les, hybride les en les in de bioscoop. Het was een turbulente periode, maar met een prachtig resultaat.

Op vrijdag 2 juli hoorde de laatste examenkandidaat dat hij/zij geslaagd is. Aanstaande maandag 5 juli ontvangen dus alle examenleerlingen van het Morgen College een welverdiend diploma

Les in de bioscoop
Docenten en medewerkers van het Morgen College zijn supertrots, zeker gezien het bijzondere jaar. Tijdens de coronaperiode ging het Morgen College op zoek naar creatieve mogelijkheden om les te kunnen geven. Zo heeft zelfs een deel van de leerlingen wekenlang les gehad in de bioscoop KOK Cinemaxx. Dat het Morgen College zoveel mogelijk lessen, binnen de mogelijkheden, door liet gaan heeft zonder meer bijgedragen aan het 100% slagingspercentage. Maar uiteindelijk komt het natuurlijk op de leerlingen zelf aan. Zij hebben allen een fantastische prestatie neergezet.
 
Drive/walk-thru 
Alles op het Morgen College staat klaar voor een bijzondere diploma-uitreiking aanstaande maandag. Alle examenkandidaten ontvangen hun diploma via een bijzondere walk/drive-thru. Het Morgen College maakt er een mooi feestje van, maar hoe precies blijft nog even een verrassing.