‘Facebooksactie trekt enorm veel bekijks’

Begin mei startte er een wel hele bijzondere Facebookactie van 2 veluwse BBQ specialisten.

Jan Reimer van Rookoven.com gevestigd Nunspeet & Peter van den Berg van Palingrokerij – Vishandel Dries van den Berg gevestigd in Harderwijk dachten allebei; we moeten de kracht van facebook nu maar eens echt gaan testen.

Met het weggeven van een prachtige Kamado BBQ (t.w.v € 1195,00) dachten de mannen, wel wat te kunnen bereiken. En dat bleek inderdaad bijzonder goed te werken, meer dan 300.000 mensen zagen het bericht op facebook.

BBQ actie Palingrokerij Dries van den Berg

‘Via de likers & delers bereik je een grote groep mensen, en wees eerlijk iedereen is natuurlijk wel te porren voor zo’n dikke prijs’ aldus Jan-Reimer Westerhuis.

Peter voegt toe: ‘ Het is altijd weer een uitdaging om iets origineels te verzinnen, maar het lukt ons aardig en dat vinden de mensen super ‘
‘ Het melden van weetjes, acties, aanbiedingen en seizoensinformatie betreft bepaalde producten worden erg goed ontvangen ‘

De heren hebben de verloting gedaan op een hele ludieke manier:

Alle namen van de mensen die volgens de voorwaarden aan de actie meededen, zijn geprint op papier. Deze zijn opgehangen aan de wand, en hier is geblinddoekt met een dartpijl op geworpen; dat zorgde voor een winnares uit Hooffdorp.

Afgelopen zaterdag is de mooie BBQ aan de gelukkige winnares Carla van Zeventer uitgereikt.

Winnaar BBQ actie Palingrokerij en vishandel Dries van den Berg

 

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info