Extra Repair Café neemt rollators en rolstoelen onder handen!

Het Repair Café Harderwijk organiseert in de Week van de Duurzaamheid  een extra reparatiebijeenkomst op vrijdagochtend 13 oktober van 9.30 uur tot 12.30 uur in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg aan het Albert Verweijplein. 

Hierbij is speciaal aandacht voor de veiligheid van de rollator, rolstoel of scootmobiel van ouderen

Gekeken wordt o.m. of de remmen wel goed functioneren, of er niet teveel speling zit in handgrepen, of de wielen soepel draaien of de afstelling wel correct is, etc.

De vrijwilligers van het Repair Café staan dan klaar om samen met de klant  alles te checken en indien nodig bij te stellen of te repareren.
 
Uiteraard kunt u op deze vrijdagochtend ook andere kapotte spullen inbrengen:  kleding en textiel, broodroosters, speelgoed, stofzuigers, alles wat in het huishouden kapot kan gaan, maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad!
 
In een Repair Café krijgen (soms dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers zien dat repareren mogelijk is en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is!

Repareren beperkt het gebruik van grondstoffen en verkleint de afvalberg en draagt daardoor bij aan een duurzame levensstijl. De dienstverlening door het Repair Café is gratis; met een vrijwillige bijdrage kunt u het Repair Café ondersteunen.