Extra Repair Café in Buurthuis De Tweeling

Op vrijdagochtend 20 mei a.s. houdt het Repair Café Harderwijk een extra reparatiebijeenkomst in Buurthuis De Tweeling in de wijk Tweelingstad.

In dit jaargetij wordt veel in de tuin gewerkt en wij roepen de mensen dan ook op om langs te komen met kapotte tuingereedschap. Denk aan de spa waarvan de steel is gebroken, de grasmachine die erg stroef loopt, of de bladblazer die kaduuk is. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kan gekeken worden of reparatie mogelijk is.

Uiteraard repareren wij op deze vrijdagochtend ook andere kapotte spullen: fietsen, kleding, broodroosters, speelgoed, stofzuigers, alles wat in het huishouden kapot kan gaan, maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Door samen met de klant het kapotte artikel te repareren,wil het Repair Café Harderwijk het repareren promoten en bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.

De dienstverlening door het Repair Café is in principe gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage van de bezoekers op prijs gesteld.

U bent van harte welkom met uw kapotte spullen op vrijdag 20 mei van 9.30 u tot 12.00 u in Buurthuis De Tweeling, De Ruyterlaan 19 in Tweelingstad Harderwijk.

Zie ook: www.repaircafe.nl/locaties/repair-cafe-harderwijk. Voor contact en informatie: [email protected]
repaircafe harderwijk buurhuis de tweeling repareren spullen