Even geen OV? Pak die huurauto mee!

Voelt het even niet prettig om met het openbaar vervoer te reizen tijdens de corona crisis? Huur dan een auto bij Autobedrijf Heersmink al vanaf 25 euro.
 

"Een auto huren is een goed alternatief om het openbaar vervoer te mijden", legt Gerrit van Ree van Autobedrijf Heersmink uit.

"Stel, je vindt het te druk in de trein, maar je moet toch reizen, dan is een auto huren een goede en veilige oplossing. Ook als je een dag, weekend of week weggaat, is het huren van een auto zeker een optie".

Een voordeel van een auto huren bij Autobedrijf Heersmink is dat de auto niet binnen de openingstijden terug gebracht hoeft te worden.

Van Ree: "Voor het ophalen van de auto is het wel nodig om dit binnen de openingstijden te doen. Je kunt gerust bij ons langs komen en de huurauto gelijk mee terug nemen. Ook kun je ons telefonisch of per mail vragen stellen of een auto reserveren".

"De auto terug brengen kan ook 's avonds of 's nachts. Hier is een procedure voor waarbij je de auto achter een gesloten hek kunt terug zetten, waarna de volgende dag de financiele afwikkeling volgt.

Autobedrijf Heersmink is gevestigd aan de Gelreweg 2 in Harderwijk. Dit is in de wijk Sypel/Tweelingstad. Wij horen vaak van onze klanten dat deze locatie erg plezierig is, vooral als men in de avond de auto terug brengt. Dit geeft een veilig gevoel als de klant weer terug gaat op de fiets".

Benieuwd naar de autoverhuur mogelijkheden bij Autobedrijf Heersmink? Bekijk dan hier de website!

Even geen OV pak die huurauto mee Autobedrijf Heersmink Harderwijk
 

Autobedrijf Heersmink Harderwijk

Adresgegevens

Gelreweg 2
3843 AN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422044

Meer info