‘Eten bij de Buren’ voor Burendag

Elke donderdag van 12.00 uur tot 13.30 uur is iedereen welkom in het Grand Café van Wooncentrum ’t Schild aan de Guido Gezellelaan 255 in Harderwijk, voor een gezonde en lekkere warme maaltijd. Dit ‘Eten bij de Buren’ is een samenwerkingsverband tussen ZorgDat en Careander. 

In het kader van Burendag is iedereen ook van harte welkom voor een maaltijd op vrijdag 23 september tussen 12.00 uur en 13.30 uur.


Op het menu staat dan: rundervink, gekookte aardappels, sperziebonen en een toetje. Als extra wordt koffie/thee met iets lekkers aangeboden.
 
Met dit initiatief willen we 60-plussers uit de buurt die graag een keer samen willen eten of liever een keer niet willen koken, de gelegenheid geven om bij ons te komen eten. Ook willen we hierbij mensen met een beperking werkzaamheden laten doen die passen bij hun mogelijkheden.
 

U bent welkom om te komen eten tegen een vergoeding van 5 euro per maaltijd.

Gezien het aantal beschikbare plaatsen (60 ) is het noodzakelijk om zich op te geven voor dinsdag 12.00 uur. U kunt dan ook eventuele dieetwensen doorgeven. Reserveren kan via de receptie van het wijkontmoetingscentrum De Aanleg, Albert Verweyplein 30 in Harderwijk. Buurtbewoners van de Zeven Akkers kunnen hun reservering elke dinsdag doorgeven tijdens het koffiedrinkmoment in de recreatiezaal (10.00 tot 11.00 uur).