ESZET Lighting is al vele jaren actief in de sportverlichting

Eind 2018 is de schitterende nieuwe klimhal genaamd Noardwand in gebruik genomen in Leeuwarden, geëxploiteerd door Mountain Networks. Klimcentrum Noardwand is het nieuwste en modernste klimcentrum van Nederland!

Noardwand biedt als één van de weinige klimcentra in Nederland alle drie Olympische disciplines aan onder één dak: lead, speed en boulder. Tevens is er een buitenwand en een unieke Monkeyspace-trainingsruimte.

Omdat het een niet alledaags project is, willen wij u bijgaande afbeeldingen graag tonen. ESZET Lighting is al vele jaren actief in de sportverlichting en het was een mooie uitdaging om het gewenste lichtbeeld te realiseren. Doelstelling was een gemiddelde verlichtingssterkte van 500 lux zowel horizontaal op de vloer, als verticaal op de wanden! Met toepassing van de Holophane Haloprism armaturen voorzien van PrismaLED™ techniek zijn naast de goede horizontale waardes tevens goede én gelijkmatige verticale waardes behaald en dat bij een minimaal aantal armaturen met lage luminantie.

Wij wensen de gebruikers van deze mooie klimhal vele jaren klimplezier!

Klimhal Noardwand