Estrado Live: Herman Brood’s 70th Birthday! Met Tribute band Yada Yada

Estrado viert op zaterdag 5 november de zeventiger verjaardag van Herman Brood. Herman is één van de grootste muzikanten die Nederland ooit gekend heeft.  YADA YADA , dé Herman Brood tribute band speelt deze avond een eerbetoon aan Herman. 

Zanger Stick (ex- The Romance) is weer terug met YADA YADA. Met Johnny Lopezz op bas (oa Echo Bowie), Mr.Tumansery op drums (Finest Truth) en JP op gitaar (BrooT, Legal Tender) klinkt YADA YADA als de Wild Romance in de jaren ‘78/’79…..strak, puntig en Rock 'n Roll…..back to the old day’s!

Met de “Herman eindelijk 70” tribute show tourt YADA YADA door het land. Met een set van ruim 53 Brood songs zorgt dit voor een avondvullend programma en een mooi eerbetoon aan de bijzondere artiest.

Herman Brood (1946-2001) was in alles een rasartiest. In zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken. Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen en natuurlijk met zijn band The Wild Romance steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt € 10 voorverkoop, € 12,50 aan de deur. Kaarten zijn te bestellen via www.estrado.nl.