Estrado Harderwijk boekt drie acts bij!

Muziekpodium Estrado kondigt drie nieuwe acts aan voor de maanden maart en april. Op zaterdag 11 maart komt Hallo Venray met de Wasted Youth Club als support-act en op zaterdag 1 april kun je genieten van Nashville Now met Pieternel en Deborah Parler. Zaterdag 8 april zien ze een oude bekende terug in Estrado.

Waving Manners, winnaar van het talententraject in Estrado komt met Buzz Cruising als support-act optreden. Het beloven drie topavonden te worden!

Het Haagse alternatieve popfenomeen Hallo Venray komt met een nieuw album vol happy sad songs: 'Coffee and Cake'. Een plaat die wederom vol staat met instant Venray klassiekers. Al meer dan 30 jaar maakt Henk Koorn met basgitarist Peter Konings en drummer Henk Jonkers muziek die altijd urgent is. Ze kunnen niet anders. De innerlijke noodzaak spat van er vanaf. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. 
 
Pieternel en Deborah Parlor slaan de handen ineen met Nashville Now: Americana van eigen bodem.
Beide dames namen zij hun album op in het Mekka van de Americana: Nashville, Tennessee. Beïnvloed door namen als Maren Morris, Chris Stapleton en Dolly Parton, vertaalden Pieternel en Deborah dit door naar hun eigen liedjes. Hun muziek is, zoals het hoort in Americana, zeer verhalend en puur met de typische twanggeluiden uit het zuiden.
 
Vijfkoppige hardrockband ‘Waving Manners’ speelt een releaseshow in Estrado.
De band werd jaren geleden geselecteerd door Estrado voor een talententraject. Om Estrado te bedanken voor de leerzame periode én om toch een beetje een thuiswedstrijd te spelen, de bandleden wonen inmiddels in Zwolle, Utrecht en Putten, zullen zij hun debuutalbum ‘Experiences of a Madman’ in Harderwijk ten gehore brengen. Stevige sounds, duizelingwekkende solo’s en een ongekend energieke live performance. Met Waving Manners op het podium vliegen de krachtige solo’s je om de oren en is tomeloze energie gegarandeerd. 

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info