Erik Kuper toegetreden als partner bij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten

Erik Kuper (39) is met ingang van 1 januari 2020 toegetreden als partner bij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten. Erik is sinds 2004 advocaat en werkzaam bij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten.

In 2012 heeft hij de postacademische opleiding Insolventierecht aan de Grotius Academie (Radboud Universiteit) cum laude afgerond en in 2015 de postacademische opleiding Financiële Economie voor Curatoren aan de Erasmus Universiteit

Erik Kuper

Erik is gespecialiseerd in het insolventie- en huurrecht. Als insolventierechtadvocaat begeleidt hij onder andere bedrijven in financiële moeilijkheden bij herstructureringen en staat hij bestuurders bij in bestuurdersaansprakelijkheidsprocedures. Daarnaast staat hij cliënten bij die uit faillissement een onderneming willen kopen. Ook wordt Erik regelmatig door rechtbanken benoemd tot curator of bewindvoerder.
 
Erik heeft zich voorts gespecialiseerd in het huurrecht, in welk kader hij veelvuldig adviseert over huurcontracten en procedeert namens zowel verhuurders als huurders over geschillen die zich binnen een huurrelatie kunnen voordoen. In zijn verder ondernemingsrechtelijk georiënteerde praktijk houdt Erik zich tot slot bezig met het privacyrecht en de implementatie daarvan door zijn cliënten in hun bedrijfsvoering. 

“Trots”, zegt Erik in reactie op de vraag hoe hij erover denkt. “Een nieuwe uitdaging waarin ik vooral advocaat blijf, een beroep dat ik geweldig vind. Daarnaast krijg ik nu de mogelijkheid om mee te denken met de ontwikkelingen binnen en buiten kantoor. Tenslotte geeft mij dit ook de gelegenheid andere vaardigheden op het gebied van leidinggeven te ontplooien".

“Aandacht voor groei, verdieping en persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat ons kantoor al jaren een betrouwbare partner is in Harderwijk en omstreken waar kwaliteit hoog in het vaandel staat,” aldus Frans Aartsen. “Wij hebben specialisten binnen het ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, familierecht, letselschade en het huurrecht. Ik vind het geweldig dat Erik de wens en de ambitie heeft om te werken aan de verdere groei en ontwikkeling van ons kantoor.”
 
“Voor cliënten zal er met mijn toetreding overigens weinig veranderen. Zij blijven verzekerd van dezelfde dienstverlening, zoals zij van ons gewend zijn. Ook de naam Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten blijft ongewijzigd. De naam is een begrip in Harderwijk en daaraan toornen zou onverstandig zijn,” aldus Erik. 

Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten Harderwijk 
www.vanzeijlbijlaartsen.nl