Elisa Schiffmacher wint prijspakket Specsavers Harderwijk

Aankomende zondag is het Moederdag en ook dat is Specsavers Harderwijk niet ontgaan. Met een speciale Moederdag winactie wilde Specsavers Harderwijk alle moeders van Harderwijk en omstreken in het zonnetje zetten. 

Een Facebook-actie volgde. Met een oproep op de Facebook van Harderwijkse Zaken werd de actie afgetrapt.

De oproep luidde: Specsavers Harderwijk is op zoek naar: De leukste, liefste, mooiste grappigste moeder van Harderwijk en omstreken. Plaats een foto van jouw moeder in de reacties onder dit bericht en maak kans op het prijspakket T.W.V. € 295,50!

Kelvin Schiffmacher bedacht zich geen moment, plaatste een foto van zijn vrouw Elisa Schiffmacher en zo deed Elisa mee aan de actie. Spannende weken volgden voor de familie Schiffmacher toen bleek dat Elisa bij de laatste drie moeders behoorden. Op de drie moeders kon gestemd worden en dat werd massaal gedaan. De moeder met de meeste stemmen zou namelijk het pakket winnen.

Het was een spannende race maar afgelopen woensdag, 8 mei, kwam het verlossende woord: Elisa Schiffmacher heeft gewonnen met 282 stemmen van de 575 stemmen is zij de grote winnares geworden. Diezelfde woensdag kon Elisa het pakket al ophalen bij Specavers Harderwijk. Het hele team stond klaar toen zij de winkel binnenkwam en ze werd door iedereen gefeliciteerd met de prijs.

"Ik ben heel erg dankbaar voor alle mensen die op mij hebben gestemd. Ik heb regelmatig op Facebook gekeken om te kijken hoeveel stemmen ik had, wat was het spannend maar wat ben ik blij dat ik heb gewonnen!", aldus Elisa Schiffmacher.

Elisa heeft een zonnebril naar keuze, een schoonmaakpakket voor de bril en een verwenpakket van Rituals mogen ophalen.

Voor alle andere moeders die zijn getagd in de berichten heeft Specsavers Harderwijk een mooie troostprijs bedacht. Iedere moeder mag op vertoon van het Facebook bericht waarin zij is getagd, op zaterdag 11 mei een gratis appeltaart ophalen in de winkel van Specsavers in het centrum van Harderwijk.

Specsavers Harderwijk

Adresgegevens

Donkerstraat 32
3841 CC Harderwijk

Telefoon

T. 0341 454 604

Openingstijden

Ma 09.00 - 18.00 uur
Di 09.00 - 18.00 uur
Wo 09.00 - 18.00 uur
Do 09.00 - 18.00 uur
Vr 09.00 - 21.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info