Eindelijk weer een mooie verlichtingszaak in Harderwijk

LampenShopOnline is sinds 1 december 2018 gevestigd op de van Leeuwenhoekstraat 20-4 in Harderwijk. LampenShopOnline is zowel een verlichtingszaak (LampenShop) als een webwinkel (ShopOnline) en daarmee bedienen wij zowel de behoefte om rechtstreeks via het internet te bestellen als wel in onze prachtige showroom uw producten uit te zoeken.

Onze collectie lampen:

LampenShopOnline heeft een prachtige collectie aan verlichting in verschillende stijlen en voor ieder budget. Veel klanten zijn enthousiast over onze collectie, de wijze van inrichting van de showroom en zijn aangenaam verrast door onze ruime en verrassende collectie lampen. Naast ons aanbod geven zij ons complimenten over onze goede service, onze wel gemeende adviezen en uiteraard de lekkere koffie. LampenShopOnline voert bekende merken als Steinhauer, Anne Lighting, Freelight, Masterlight, It’s about Romi en voert eigen collecties onder de namen BelaLuz en Lotus Lighting.
 
Veel klanten vinden het moeilijk om hun verlichting uit te zoeken en vragen ons om advies. Als service geven wij gratis advies in de showroom en maken wij op afspraak lichtplannen voor uw woning. Dit doen wij kosteloos en zonder verplichtingen. Wij vertrouwen er namelijk op dat u met een gedegen en eerlijk advies altijd slaagt bij ons met het uitzoeken van uw verlichting. Heeft u speciale wensen dan maken wij de lamp voor u op maat zodat u altijd de juiste verlichting heeft voor boven uw eettafel of in de woonkamer. De reacties van onze klanten zijn zeer positief. Zij zijn blij met ons advies of met de door ons gemaakte lamp op maat.   

Onze collectie meubelen:

Naast onze prachtige collectie verlichting zijn wij sinds 1 mei 2019 officieel dealer van Urban Sofa en bieden wij een compleet assortiment van eetkamertafels, zitbanken, eetkamerfauteuils, salontafels, vloerkleden en side tables. De banken, fauteuils en eetkamerfauteuils van Urban Sofa kunt u samenstellen uit meer dan 150 stofsoorten en kleuren. Zo maakt u uw eigen meubelstuk op maat en altijd naar uw wens.
Ook BelaLuz heeft een mooie collectie aan eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, nachtkastjes, kaptafels en prachtige 3D schilderijen. Met andere woorden voor uw complete wooninrichting kunt u terecht bij LampenShopOnline. 

Onze website:

Wilt u zich alvast oriënteren kijk dan alvast op onze website www.lampenshoponline.com en laat u inspireren en verrassen door onze collectie meubelen en lampen. Wilt u een lichtadvies mail dan naar info@lampenshoponline.com of bel ons rechtstreeks op ons directe nummer 0341-496708.
 
Bent u geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden kom dan langs bij ons op de van Leeuwenhoekstraat 20-4 en verwelkomen wij u graag in onze prachtige showroom. 

Het LampenShopOnline team

 Lampen Shoponline Harderwijk

Lampen ShopOnline

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 20-4
3846 CB Harderwijk

Telefoon

T. 0341-496708

Openingstijden

Ma 13.00 - 17.00 uur
Di 10.00 - 17.00 uur
Wo 10.00 - 17.00 uur
Do 10.00 - 17.00 uur
Vr 10.00 - 17.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info