Eerste tv-talkshow in Harderwijk

HK13 Live zoekt nog publiek voor de eerste opname op 12 maart om 14.00 uur in wijkcentrum De Roef in Harderwijk.

Lokale Harderwijker televisiezender HK13TV start met een maandelijkse talkshow.

Het is een programma met achtergronden en actualiteiten van kerk tot kroeg. In de eerste uitzending onder meer aandacht voor 130 kilometer op de snelweg, een eigen column voor visboer Dries van den Berg en singer-songwriter Lisanne Spaander treedt op.

Maandelijkse uitzending
HK13 Live wordt semi-live opgenomen. Dat wil zeggen: grotendeels in één keer opgenomen, maar wel een dag later uitgezonden. Op zondag 13 maart kunt u als alles goed gaat kijken om 17.00 uur na het nieuws. De herhaling is daarna elk oneven uur na het journaal te zien. HK13TV plant om tot aan de zomer vier maandelijkse uitzendingen te maken en vervolgens te kijken of het programma in september voor een tweede – uitgebreider – seizoen kan doorgaan.
 
Initiatief van vrijwilligers
HK13 Live is ontstaan onder leiding van regisseur Christiaan Schaftenaar en presentator Frits Sparnaaij. Veel andere HK13TV-vrijwilligers zetten zich in voor het programma. Zo zit er iedere aflevering een andere presentator naast Sparnaaij. De eerste aflevering is dat Tabitha Poolen.
 
De eerste opname van HK13 Live is op zaterdag 12 maart om 14.00 uur in wijkcentrum De Roef. Alle Harderwijkers zijn van harte welkom om de uitzending bij te wonen.

Kom op tijd, want vol = vol!

Over HK13TV
Een lokale publieke televisiezender voor en door Harderwijkers en Hierdenaren. Een plek waar we terecht kunnen voor alles over onze stad. Zonder winstoogmerk en met hulp van vrijwilligers. Dat is waar HK13TV voor staat. Daarom zendt de zender een breed scala aan beeldmateriaal uit. Van evenementenverslagen tot de raadsvergaderingen, van historisch beeldmateriaal tot lokaal nieuws. HK13TV is te zien op www.hk13.tv of CAI-kanaal 13.