Eerste rondvaart van de Borrelboot op Moederdag

De allereerste rondvaart van de Borrelboot gaat a.s. zondag om 12.00 van start. Inderdaad op moederdag, dus mocht je nog geen plannen hebben... Samen met de Admiraal is er een leuk arrangement speciaal voor moeders samengesteld. 

Harderwijk vanaf het water was al mooi maar is nu nog mooier geworden.

En daarom organiseert de Borrelboot, om te beginnen, elke zondag een rondvaart. In de zomer en bij speciale gelegenheden komen er nog meer dagen bij. Ook bij slecht weer wordt er door gevaren. "Dan gooien we gewoon het dak dicht" aldus Mike Verwater eigenaar van de Borrelboot.

De bedoeling is dat mensen ook wat van de rondvaart kunnen leren. "We zijn bezig om de geschiedenis van de Harderwijkse boulevard door te lichten en daar willen we de bezoekers graag wat over vertellen." 

Kaartjes voor de rondvaart zijn bij de Admiraal verkrijbaar en kosten €10,- per stuk.

De eerste rondvaart vindt plaats op zondag 13 mei a.s. op Moederdag. 

Daarom is er samen met de Admiraal een leuke actie bedacht. Eerst kun je gezellig samen met je moeder of oma lunchen om vervolgens recht voor de Admiraal de Borrelboot op te stappen voor een rondvaart. De moeders krijgen een leuke korting, €17,50 voor de lunch en rondvaart. Anderen betalen €20,-. Je vaart onder de nieuwe ophaal bruggen door, door het waterfront, over het aquaduct, langs een eilandje en vervolgens weer terug langs het strandeiland naar de boulevard. Genoeg te zien dus en zeker met het mooie voorspelde weer een aanrader!