Eerste plaatsingswedstrijd turnsters Olympia Harderwijk

Op zaterdag 1 december hebben de turnsters van G.V. Olympia deelgenomen aan hun eerste plaatsingswedstrijd te Nijmegen. In een mooie en nieuwe turnhal hebben zij hun oefeningen laten zien aan de jury.

In de vroege ochtend hebben Lisa Veldhuis, Larissa Schoonderwal en Amy Rappol deelgenomen. De turnsters hebben hard geoefend en hebben voor de eerste keer meegedaan aan een echte wedstrijd en dit ging ze goed af.

Ze waren erg geconcentreerd en lieten hun beste kant zien. Lisa greep net naast een podium plek en werd 4e met 0,100 verschil met de nummer 3. Larissa is 9e geworden met een 5e plek op de brug. Amy zit nog niet zo lang op turnen maar heeft haar beste kant laten zien en is 3e geworden op de balk en totaal 18e geworden.

In de 3e wedstrijd ronde deden Lian Nieuwenhuizen, Ranomi Chanel Hagen, Kaitlin Klarenbeek & Vivianne-Saleisha Deneer mee. Lian heeft een 8e plek bemachtigd en is 3e geworden op de sprong. Ranomi heeft een prachtige oefening op de vloer laten zien en is 9e geworden. Kaitlin heeft mooi geturnd en was erg sterk op de sprong, ze is 11e geworden. Vivianne heeft deze wedstrijd ook netjes geturnd en laten zien wat ze kan, door het ontbreken van een element op de balk is ze totaal 21e geworden.

In de laatste wedstrijd ronde deden Linde Vreemann en Lisanne van Amerom mee. Beide turnsters hebben heel goed geturnd. Linde heeft ook net misgegrepen op het podium met een 4e plek met 0,050 verschil met de nummer 3. Lisanne heeft een sterke wedstrijd laten zien en is 12e geworden. Lisanne was 1e op het onderdeel sprong.