Een unieke expositie voor het goede doel

In de maanden juli en eind augustus kunt u het tekentalent van Henk Bakker bewonderen in het Wijkontmoetingscentrum Drielanden.

Tijdens deze expositie staan er vitrinekasten waarin onderzetters, schilderijtjes, magneten en placemats staan die Henk heeft gemaakt.

Er is een mogelijkheid om ze aan te schaffen.  Wellicht kent u Henk Bakker (1938), hij tekent voornamelijk gebouwen en straten uit Harderwijk. Echt Herkenbaar voor een Harderwieker.
 
Henk tekent hier voor het goede doel, namelijk voor angstvermindering bij kinderen voor en na een operatie. Met de expositie haalt hij geld op voor deze kinderen. Het geld wordt gebruikt voor het aanschaffen van materialen zoals een laptop, spelletjes en nog veel meer!
 
“’In ieder mens schuilt een talent”, zegt Henk. Dat hoeft niet per se tekenen te zijn, denk aan bloemschikken, kleikunsten, schilderen etc. Het gaat om iets leuks doen en je vaardigheden laten zien. We willen graag de inwoners uitdagen / prikkelen om hun talenten te laten zien en dat kan in het Wijkontmoetingscentrum Drielanden.
 
De expositie is tot augustus te zien in het WOC Drielanden! U bent van harte welkom om naar de expositie van Henk Bakker te komen. Deze expositie met een goed doel mag je natuurlijk niet missen.
 
Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Sandra van Huffelen, 0341 434 656 of sandravanhuffelen@zorgdat.nl
 
Datum: juli tot en met eind augustus
Locatie: WOC Drielanden - Triasplein 9-10