“Een hele zorg minder”

Als specialist op het gebied van zowel particuliere als zakelijke schadeverzekeringen is het de passie van Van den Berg Verzekeringen, alle werkzaamheden waarmee u te maken krijgt bij schades, uit handen te nemen. Kort samengevat: “wij ontzorgen”.

Het team bestaat momenteel uit drie personen die u bijstaan in het zoeken van de juiste verzekeringen en die u met raad en daad bijstaan als het echt nodig is, namelijk bij schade.

Vanaf 1963 is Van den Berg Verzekeringen actief in verzekeringen. In de beginjaren plaatselijk, maar in de loop der jaren zijn ze uitgegroeid naar een regionaal advieskantoor. Samen met de klant inventariseren zij de risico’s die u loopt, en bespreken vervolgens met u, wat u wel, en wat u niet wenst te verzekeren. Omdat Van den Berg Verzekeringen zaken doet met ruim twintig verzekeraars kunnen zij vervolgens voor u 
uitzoeken welke verzekeraar de beste prijskwaliteitverhouding kan aanbieden. Zo komen ze tot een gedegen advies.

Herman van Ark, eigenaar van het advieskantoor vertelt verder: “Ik ben in 1985 mede-eigenaar geworden van het advieskantoor en het bevalt mij uitstekend.

Duidelijkheid is waar een klant op zit te wachten en korte lijnen zijn erg belangrijk, merken wij bij onze klanten. Omdat we met drie mensen de zaak runnen zijn de lijnen binnen ons kantoor erg kort en kunnen we snel en adequaat reageren als dat gewenst is. Preventie krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht in ons advies.

Onze stelling is dan ook: voorkomen is beter dan genezen, en met kleine preventieve maatregelen kan veel ellende voorkomen worden. Als het ondanks deze maatregelen toch een keer misgaat, staan wij met ons team klaar, om het voor u op te lossen en er voor te zorgen dat u zoveel mogelijk ‘ontzorgd’ wordt.

Daarin onderscheiden wij ons. Omdat de situatie in de loop van de tijd kan veranderen, houden we ook regelmatig contact en beheren wij uw
verzekeringen. Onze zorg dus!

Wilt u uw verzekeringspakket laten doorlichten? Bel of mail ons voor een afspraak op 0341-451 360 of mail naar [email protected]

Jan Broekhuizen en Herman van Ark van Van den Berg Verzekeringen

Bron en foto: Harderwijk Magazine

Van den Berg Verzekeringen Hierden

Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 135c
3849 AC Hierden

Telefoon

T. 0341-451360

Meer info