Editie 11 brengt een sterk deelnemersveld naar het International Tournament U14 te Hulshorst

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2023 wordt op sportpark De Eendracht in Hulshorst  de elfde editie van het International Tournament U14 Hulshorst georganiseerd. 

Tien jeugdteams van Europese topclubs strijden gedurende deze twee dagen in twee poules van vijf om de hoofdprijs

Tijdens deze 11e editie begroetten we naast titelverdediger PSV Eindhoven een aantal mooie uitdagers van nationaal en internationaal niveau. We zijn natuurlijk weer verheugd met de komst van PSV Eindhoven naar Hulshorst, maar we verwachten dat hen het vuur aan de schenen word gelegd door nieuwkomer Lille OSC uit Frankrijk, zij staan bekend om hun sterke jeugdopleiding , in het verleden speelden daar ook de gebroeders Hazard en vanuit Nederland hebben oa. Patrick Kluivert en Sven Botman daar een verleden.

Naast de bovengenoemde twee teams komt er dit jaar weer een sterk deelnemersveld naar Hulshorst, uit de Nederlandse competitie zijn dit FC Utrecht, PEC Zwolle en AZ Alkmaar, debutant naast Lille OSC is de Poolse ploeg Pogon Szczecin de nummer 4 van het hoogste niveau in Polen, verder komen we de oud kampioenen KRC Genk en 1. FC Köln tegen en ook FC Kopenhagen is weer van de partij, zij hebben meerdere jaren laten zien ook een gooi naar de titel te kunnen en willen doen.

Naast de nationale en internationale profclubs doet er jaarlijks een Regioteam mee. Spelers van v.v. Hulshorst, v.v. Nunspeet, v.v. Elspeet, DSV '61, Elburger S.C., v.v. Hierden en s.v. 't Harde binden ieder jaar de strijd aan met de toptalenten. Een prachtige ervaring voor deze regionale talenten. 
 
We zijn als commissie zeer trots op dit deelnemersveld en we hopen op wederom een succesvolle editie met mooie wedstrijden en winnaars.
Voor meer informatie over onder andere speelschema’s, kaartverkoop en de selectie van het regioteam kunt u terecht op www.itu14.nl

International Tournament U14 Hulshorst