Echtpaar Wouter en Hennie van den Berg 60 jaar getrouwd

Maandag 7 februari viert het echtpaar van den Berg hun 60-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Harm-Jan van Schaik bracht het bruidspaar een felicitatiebezoek.

Levensloop 60-jarig huwelijk bruidspaar Wouter en Hennie van den Berg

Wouter en Hennie zijn allebei geboren in Hierden. Zij wonen in het ouderlijk huis van Hennie aan Wijtgraaf in Hierden. Wouter werkte bij het waterleidingsbedrijf (nu Vitens) en Hennie was huisvrouw en zorgde voor de kinderen.

Hennie was betrokken bij de kerk (o.a. bestuur van de vrouwenvereniging, diaconale hulpdienst, oudercommissie). Nu doet zij nog het verjaringsfonds van de kerk. Wouter was ook jarenlang betrokken bij de kerk als diaken en ouderling. Ook deed hij vele jaren vrijwilligerswerk op Sonnevanck. Zijn hobby is zingen bij het Hierdens Mannenkoor. Dit doet hij al zolang het koor bestaat. Ze houden allebei van tuinieren. Wouter in zijn groentetuin en Hennie met de bloemen en de planten.

Wouter en Hennie hebben 4 kinderen en 9 kleinkinderen. Wouter en Hennie zijn dankbaar dat zij dit huwelijksjubileum mogen beleven. En genieten samen van de tijd die zij gekregen hebben.

Bruidspaar van den Berg 60 jaar getrouwd