Echtpaar L.J.C. Wewer en E. Wewer-van der Burg 60-jarig getrouwd

Burgemeester Harm-Jan van Schaik bracht het bruidspaar op donderdag 3 september om 10.00 uur een felicitatiebezoek. 

Levensloop 60-jarig bruidspaar L.J.C. Wewer en E. Wewer-van der Burg, donderdag 3 september 2015.

Ze hebben elkaar ontmoet in 1954 op dansles in Ede. Mevrouw Vewer was assistente van de dansleraar en de heer Wewer had destijds een cursus in Ede bij de koninklijke landmacht.

In 1955 zijn zij getrouwd en vanwege de woningnood bij de ouders van mevrouw in gaan wonen in Wageningen, waar ook de eerste 2 dochters zijn geboren in 1957 en 1959.

Eind 1959 is het echtpaar verhuisd naar Arnhem waar ze een flat kregen en in 1962 werd de derde dochter geboren. In 1964 verhuisden ze naar 't Harde waar de heer Wewer toen naartoe is overgeplaatst. Eind jaren 70 verhuisd naar Ermelo, ook in verband met het werk van de heer Wewer.

Inmiddels wonen ze al weer met veel plezier 19 jaar aan de Bachdreef in Harderwijk. Ze hebben 3 kleindochters en 3 kleinzoons. De heer Wewer heeft altijd bij de koninklijke landmacht gewerkt en het laatst in Harderwijk aan de Oranjelaan. Met 55 jaar met pensioen gegaan en dus al ruim 28 jaar aan het genieten van z'n pensioen.

Mevrouw Wewer is een tijd alfahulp geweest in Ermelo en heeft vrijwilligerswerk gedaan o.a. met blinde mensen, boodschappen doen, kleding kopen etc. Ze genieten samen, doen alles samen, veel fietsen en wandelen.

Echtpaar Wewer Harderwijk 60 jaar getrouwd