Dubbelfeest bij Broekhuis Opel

Bij Broekhuis Opel is het dubbelfeest; Opel bestaat 120 jaar en daarnaast organiseren zij de Broekhuis Familiedagen. Van 11 april tot en met 13 april pakken zij groots uit en trakteren ze op aantrekkelijk voordeel op zowel nieuwe auto's als op aftersales producten.

Maar daar stopt het feest niet, want wat is een dubbelfeest zonder extra's? Daarom zijn er naast aantrekkelijke acties ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd op de Opel vestigingen.

Zoals gezegd; wie jarig is, trakteert. Daarom ontvangt u op elke nieuwe Opel € 1.000,= verjaardagskorting en bij een Opel model uit onze voorraad zelfs € 2.000,= korting. Waar wacht u nog op ? Naast de verjaardagskorting hebben ze ook upgrade voordeel. Hoewel een Opel standaard al voorzien is van een indrukwekkende uitrusting, kunt u nu een nieuwe Grandland X, Insignia of Astra upgraden naar een Business Executive uitvoering voor slechts € 120,=.

Maar niet alleen op de verkoop van een Opel krijgt u veel voordeel. Ook hebben ze aantrekkelijke private lease deals en een scherpe financieringsactie op de Insignia.

Profiteer o.a. ook van:
  • gratis zomercheck
  • korting op dakdragers
  • korting op de jaarbeurt
  • korting op uitlijnen
  • korting op airco refresh
Familiedagen Broekhuis Opel

Broekhuis Opel Fiat Citroën Fiat Harderwijk: vertrouwd en betrokken

Adresgegevens

Lorentzstraat 17
3846 AV Harderwijk

Telefoon

T. 0341-438400

Meer info