Drukkerij Wedding start Small Business Service

‘In het digitale tijdperk is drukwerk nog steeds een belangrijk onderdeel van de communicatiemix’. Dit is de mening van Casper-Wim Spannenberg en Maurice Brinkman van Drukkerij Wedding aan de Nobelstraat 16 te Harderwijk.

Samen zijn zij verantwoordelijk voor een nieuwe service van deze drukkerij: Small Business Service. In dit kader adviseren Brinkman en Spannenberg ondernemers hoe zij hun communicatie in drukwerk en het verzenden van artikelen van webshops het beste kunnen aanpakken. ‘Daarbij kunnen we uitstekend concurreren met de bekende internetdrukkers’, aldus het innovatieve tweetal. Ook voor kerken en non-profit organisaties!
 
De laatste tijd neemt de orderportefeuille van Drukkerij Wedding weer toe. In de loop der jaren zijn er heel wat grafische bedrijven gesneuveld, maar deze Harderwijker drukkerij wist de rug recht te houden. Ook breidde men het leveringspakket uit. Het bedrijf nam een aandeel in de voordelige drukker Veluwe Print en richtte zich verder op drukwerk van kleine aantallen. ‘Heel geschikt voor de zakelijke markt’, aldus het tweetal. Vooral de korte levertijden blijken een succes. Spannenberg: ‘Ondernemers stellen terecht belangrijke beslissingen uit om hun liquiditeit op peil te houden. Is een beslissing eenmaal genomen, dan wil men zo snel mogelijk druk- of printwerk hebben. Daar kunnen wij voor zorgen’.
 Drukkerij wedding Broad Communications
De service van Wedding gaat verder dan drukwerk. De laatste jaren werkte men veelvuldig voor webshops waarbij het bedrijf de opslag en verzending voor haar rekening nam. Ook direct-mail – steeds belangrijker in het communicatieproces in combinatie met internetacties – neemt de organisatie voor haar rekening. Brinkman: ‘Wanneer een klant meer wil dan drukwerk alleen, dan kunnen wij deze in contact brengen met tekstschrijvers, ontwerpers en andere creatieven. Op die manier kunnen we een flink pakket bieden voor het MKB’. Overigens is deze service ook beschikbaar voor andere doelgroepen. ‘Ook non-profit instellingen en kerkgenootschappen zijn voor ons aantrekkelijke klanten waarvoor we veel te bieden hebben’.
 
Drukkerij Wedding is opgericht in 1844 en bedient klanten in het hele land. Zij is ook de initiatiefnemer van de website ‘Heel Nederland Schrijft’ en de boekensite ‘1 miljoen boeken’. Men streeft een energie-neutraal beleid na