Dora en Diego fandagen in het Dolfinarium Harderwijk

26 en 27 september 2015 vindt de vijfde editie van de Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium te Harderwijk plaats. 

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement kunnen echte Dora & Diego fans hun grote helden op allerlei manieren beleven

Naast vaste succesnummers als Meet & Greets met Dora en Diego, de PAW Patrol speelhoek, de speel- en knutseltent, de Dora Stap voor Stap activiteiten, een levensgroot doolhof, een stormbaan, springkussen en stepjesrace, zijn er dit jaar verschillende, nieuwe gloednieuwe activiteiten gepland, zoals Meet & Greets met Marshall en Chase van PAW Patrol, de Dora & Diego spelshow, waarin verschillende prijzen te winnen zijn en een nieuwe Dora & Diego show in het theater van het Dolfinarium.
 
Naast bovenstaande activiteiten kunnen bezoekers de zeezoogdieren van dichtbij meemaken tijdens tien spetterende shows en voorstellingen van het Dolfinarium en hun hartje ophalen in de Dora & Diego winkel. Voor fans die als Dora of Diego vekleed komen is er een speciale verrassing. 

Kaarten voor de fandagen zijn verkrijgbaar via de reguliere verkooppunten, met extra korting in de voorverkoop (t/m 30 augustus).


www.doradiegofandagen.nl

Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk
 
Volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar: € 21,50
Kinderen van 2 jaar: € 5,00
Kinderen t/m 1 jaar : Gratis