Door sterke groei verhuist Artiflex Nijkerk naar regiokantoor in Harderwijk

Artiflex verhuist per 1 oktober van Nijkerk naar Harderwijk! De nieuwe locatie wordt een ruim kantoor aan de Deventerweg 9-G. Artiflex is een gespecialiseerde uitzendorganisatie met 10 vestigingen door Nederland. 

Artiflex Harderwijk

Ze zijn specialist in de bemiddeling van vakmensen in de sectoren bouw, infra, metaal en (proces)techniek. De naam Artiflex komt voort uit het Latijnse woord Artifex, wat vakmanschap betekent. Daarom staat de naam Artiflex voor: de flexibele vakman.

Artiflex maakt een sterke groei door en verhuist hun kantoor van Nijkerk naar Harderwijk. Hierdoor vestigt Artiflex zich nog centraler bij de doelgroep.

Rob van der Spek, Accountmanager: onze doelgroep, opdrachtgever en vakman, bevindt zich voor het grootste deel in en aan de rand van de Veluwe. Van de plaatsen Kampen tot Amersfoort en van Almere tot Apeldoorn. Ons hoofddoel is simpel en helder. Vakmensen verbinden met de mooiste bedrijven in de regio. Dit in de sectoren bouw, infra, metaal en (proces)techniek.

Artiflex is selectief in de samenwerkingen met bedrijven.

Niels Nentjes, franchisenemer: door selectief te zijn in onze samenwerkingen, kunnen wij de beste banen bieden in de regio. Bedrijven waarmee wij zaken doen, voldoen aan de voorwaarden die passen bij onze basisprincipes. Dat zijn: een positieve bedrijfssfeer, veilig werken, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding, een goed salaris en de mogelijkheid om onze werknemers uiteindelijk een vaste baan te kunnen bieden.

Artiflex onderscheidt zich door specialist te zijn in afgebakende branches en met een ervaren en stabiel team collega's op de vestiging.

Pieter Biersteker, Recruiter: als personeel bezitten wij allemaal specialistische kennis van de branches waarin wij actief zijn. Dat zorgt ervoor dat wij over een grote database aan vakmensen beschikken, zodat wij vaak aan vraag van onze opdrachtgevers voldoen. Ook in deze tijden waarin de juiste vakman lastig te vinden is. Daarnaast lopen wij voorop in de branche als het gaat om de recruitment van vakmensen. Zo werken wij onder andere met een nieuw, vooroplopend softwaresysteem en de nieuwste online tools op het gebied van marketing.

Het Artiflex team nodigt u vanaf 1 oktober van harte uit op hun nieuwe locatie in Harderwijk. Tot die tijd staat de koffie klaar in Nijkerk.

Bas Hofman, Recruiter: ben je een gepassioneerde vakman en benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ik zet graag een goede kop koffie voor je, om vervolgens samen in gesprek te gaan over de volgende stap in jouw carrière!

Het nieuwe adres wordt: Deventerweg 9-G, Harderwijk

Artiflex

Adresgegevens

Deventerweg 9g
3843 GA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-703030

Meer info