Donkere Dagen Festival voor het eerst ook voor kinderen!

Voor het eerst heeft het Donkere Dagen Festival ook aanbod voor kinderen tussen 6 en 10 jaar. Speciaal voor de jongere fans van theater en muziek start op zaterdag 20 januari om 15.30 uur ‘De kleine beer-route’. 

Hakim, De Kinderband en Jasper Smit treden op bij primeur van Junior editie.

Het principe is hetzelfde als het avondprogramma. Net als de routes voor volwassenen bestaat ‘De kleine beer-route’ uit drie huiskameroptredens.

Cultuurkust en de Popschool hebben voor deze eerste editie van het Junior Donkere Dagen Festival niemand minder dan Hakim weten te regelen. Mimespeler en theaterartiest Hakim is bij het grote en kleine publiek vooral bekend door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Daarnaast treedt de Kinderband op; een leuke, frisse en stoere act voor kinderen. Normaal gesproken reizen ze door het land met vier man, maar speciaal voor het Donkere Dagen Festival komen ze als duo en nemen een hele jonge drummer mee. Samen spelen ze de leukste liedjes en zorgen ervoor dat je niet stil kan blijven zitten.

Kleinkunstenaar Jasper Smit is tot de tanden gewapend met piano, gitaar, tomeloze energie, twintig jaar podiumervaring en een hoofd vol liedjes; grappig, verdrietig, meezingbaar of geschikt voor een dansje. Hij speelt de voorstelling ‘Straks komt er niemand op mijn feestje’. Natuurlijk is je grote zus mega-irritant. Maar als je wordt gepest, komt ze wél voor je op. En als het hele huis vol staat met verjaardagsbezoek maar je vindt toch dat niemand op je feestje is gekomen, wie mis je dan?

Tickets voor De Kleine Beer Route à € 5,- zijn te bestellen via www.donkeredagen-festival.nl

Voor het avondprogramma van het Donkere Dagen Festival zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Volwassenen die ’s avonds een huiskamerroute willen lopen moeten er dan ook snel bij zijn!

Voor meer informatie en tickets: www.donkeredagen-festival.nl
Het Donkere Dagen Festival is een initiatief van Cultuurkust en Popschool Harderwijk.

Hakim Donkere Dagen Festival 2018