Donderdag 23 juni start de verkoop van 38 stadswoningen en 28 appartementen in Kade 05!

Het is zover! Op donderdag 23 juni 2022 om 15:00 uur start de verkoop van de 38 stadswoningen en 28 appartementen in Kade 05 in het Waterfront! Vanaf dat moment vind je alle verkoopinformatie op de website én kun je je inschrijven op jouw favoriete bouwnummers. 

Verkoop 38 stadswoningen en 28 appartementen Kade 05 Waterfront Harderwijk

Het Waterfront in Harderwijk is al gegroeid tot een gewilde woonwijk. Voeg daar de industriële trend van nu aan toe. Wat krijg je dan? Inderdaad, Kade 05.

Kade 05 bestaat uit Het Eiland en appartementengebouw langs de N302. Op Het Eiland komen 38 stadswoningen en 28 appartementen. De woningen en appartementen liggen rondom een sfeervol binnenhof waar de parkeerplaatsen een plek krijgen in een groene wereld. Bijzonder is de ligging direct aan het water van de woningen en appartementen. En er is vrijwel geen woning of appartement hetzelfde! Neem rustig de tijd om deze interactieve brochure te bekijken en de verschillende woonmogelijkheden te ontdekken. Kies wat bij je past en geniet en ontdek waar jij wilt wonen.

Bekijk de woningen of bekijk de brochure

Kade 05 Waterfront Harderwijk

Donderdag 23 juni om 15:00 uur staat alle verkoopinformatie op de projectwebsite bij het menu item 'downloads'. Vanaf dat moment zijn ook de definitieve verkoopprijzen bekend en kan je je definitief inschrijven voor de bouwnummer(s) van je voorkeur. Je hebt tot zondag 3 juli 2022 23:59 uur de tijd om je in te schrijven. Goed om te weten, voor alle woningen en appartementen geldt een zelfbewoningsplicht. 

Kade 05 Waterfront Harderwijk

Je definitieve inschrijving na start verkoop

Vanaf donderdag 23 juni om 15:00 uur staat in je persoonlijke account het inschrijfformulier klaar waarmee je je definitief kunt schrijven voor één of meerdere bouwnummers. In de volgende nieuwsbrief ontvang je hierover en uitgebreide toelichting. Heb je in de afgelopen week al een voorkeur doorgegeven? Bedankt hiervoor! Deze bouwnummers zetten ze alvast voor je klaar in het inschrijfformulier die je donderdag 15.00 uur in je account ziet verschijnen. Wil je nog wisselen van bouwnummer? Geen probleem, je kunt dit handmatig aanpassen.

Kade 05 Waterfront Harderwijk

Financiële check

Tip: maak in deze fase een afspraak met een adviseur om de financiële haalbaarheid van de aankoop van de woning te toetsen. Het toevoegen van een financiële check straks bij verkoop aan je inschrijving is niet noodzakelijk, maar wel een pré. Mochten er na inschrijving meerdere kandidaten voor één bouwnummer zijn, dan wordt er gekeken of de kandidaat een financiële check heeft gedaan. De kandidaat mét een financiële check krijgt voorrang op de kandidaat die geen financiële check heeft gedaan.

Voor een financiële check kan je terecht bij Van der Hoek hypotheken en verzekeringen. De contactpersoon is mevrouw Dinie Waaijenberg. Ook diverse banken en andere hypotheekverstrekkers kunnen een financiële check voor je uitvoeren. 

Kade 05 Waterfront Harderwijk

Meet & Greet
Geinteresseerden zijn van harte welkom op de bouwplaats op woensdag 29 juni tussen 14:30 en 17:30 uur om vragen te stellen aan het verkoopteam! Je kunt je voor dit evenement aanmelden via je accountomgeving op de website.

Vogelvlucht Kade 05 Waterfront Harderwijk