Doe mee met de Bosloop bij Athlos op 29 december 2019

Het jaar is bijna voorbij en voordat we stilstaan bij onze goede voornemens voor 2020 is het goed om eerst 2019 goed af te sluiten. 

Doe daarom mee met de bosloop van Athlos Harderwijk op zondag 29 december 2019 en sluit het jaar sportief af. Het prachtige parcours van de Bosloop loopt door het Strokelbos van Harderwijk. Deze Bosloop is overigens alweer de 3e loop uit een reeks van 7 boslopen.

De Bosloop is een loop voor iedereen. Voor jong en oud. Beginner, gevorderde of wedstrijdatleet. Het maakt niet uit. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er de speciale kidsrun van 1 km. Daarnaast kun je kiezen uit 5, 10 of 15 km. Elke laatste zondag van de maand kun je lekker  hardlopen op een prachtig parcours. En wil je weten of je vooruitgang boekt? Ook dat kan, want elke maand zijn het parcours en de afstanden gelijk. Competitie is er ook en wel in de vorm van punten die elke deelnemer verdient als zij/hij meedoet. Aan het einde blijkt wie de meeste punten heeft en dat is niet altijd de snelste maar veelal de meest constante atlete of atleet.

De andere data van de Bosloop in 2020 zijn: 26 januari, 23 februari, 29 maart en 26 april.
Meedoen? Kijk voor meer informatie op https://www.athlos.nl/wedstrijden/bosloopcompetitie/