Dit mag u niet missen!

Maandagavond 4 april is het zover, dan vindt het Business Event gemeente Harderwijk plaats. Dit jaar zal hotel Van der Valk optreden als gastheer.

Koop uw toegangskaarten voor het Business Event gemeente Harderwijk!

Tijdens de verkiezingsavond krijgen de negen genomineerden, verdeeld over drie categorieën, te horen wie er naar huis gaan met de felbegeerde awards. De genomineerden nog even op een rij:  

Categorie Jonge Ondernemer/Onderneming
SUZ&ZO – Suzanne van Harten
Palfinger Boats B.V. – Matthijs van der Ham
Beach Hotel ● Bar & Kitchen Monopole – Arnold en Brenda Posthumus

Categorie MKB & Detailhandel
T.T. Electronics – Teun Tollenaar
Danssportstudio Porceletti – Jan Postulart
Van Dompseler Bespaar Advies – Sander van Dompseler

Categorie Industrie & Dienstverlening
Hazeleger Bandenservice – Gert-Jan en Maaike Hazeleger
Heimensen Handels- en Transportbedrijf – Gert en Cornee Heimensen
Perspectief Groep B.V. – Wim en Peter Wijnholds

Juryvoorzitter notaris Stephanie Scheiberlich zal op de avond de winaars bekend maken. Samen met de overige juryleden; Machteld van der Sterre, Henk Merjenburgh, Pieter Hannessen en Maurits Aalderink stond zij voor de moeilijke taak om de kandidaten te beoordelen.

U wilt dit niet missen!
Dit jaar wordt het Business Event gemeente Harderwijk alweer voor de 10e keer georganiseerd. Deze feestelijke avond vindt plaats in hotel Van der Valk en de presentatie is ook dit jaar in handen theatermaker en sneldichter Willem Gunneman. Hij zal de genomineerden en het publiek met zijn verassend nieuwe invulling weten te verbazen. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de drie verschillende categorieën.

Rond 21.45 uur start het netwerkterras voor de aanwezige ondernemers. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten. Netwerken en onderdeel uitmaken van netwerken is van essentieel belang voor ondernemers.

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 47,50 per persoon exclusief BTW. De laatste kaarten kunnen deze week nog worden gekocht via de website www.businesseventharderwijk.nl.

Business Event gemeente Harderwijk wordt breed ondersteund door official partners Broekhuis Volvo-Ford en de gemeente Harderwijk, diverse businesspartners, ondernemersverenigingen en bedrijvenkring Harderwijk.

Voor meer informatie: www.businesseventharderwijk.nl of neem contact op met de organisatie, Network Business Events, via 0318-658740.
 

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Grote Marktstraat 9
3841 AH Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info