Diploma’s voor vrijwilligers Stichting Thuishuis

Vorige week vond in Wijkontmoetingscentrum “Stad” de laatste cursusdag plaats van de basiscursus voor vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk. Alle deelnemers mochten hun diploma in ontvangst nemen. 

Als officieel gediplomeerde vrijwilliger zullen zij worden ingezet tijdens de diverse activiteiten van de Harderwijkse Stichting, die zich inzet tegen eenzaamheid onder ouderen.

Zo zullen een aantal nieuwe vrijwilligers huisbezoeken bij ouderen thuis gaan doen in de zogeheten “Thuisbezoeken” en andere zullen worden ingezet tijdens de diverse Thuishuiselijke activiteiten.

Zoals de wekelijkse Thuishuiselijke Zondagen (iedere zondag van 13.30-15.30 uur in wijkontmoetingscentrum Stad), de Thuishuiselijke Winter Woensdagen (iedere woensdag van 10.30-12.00 uur in de maanden Februari en Maart in Holy-Moly) en de Thuishuiselijk Terras Woensdagen (iedere woensdag van 10.30-15.30 uur in de maanden Juli en Augustus in Holy-Moly).

Coördinator van Stichting Thuishuis, Natascha Kruger, is dan ook zeer dankbaar en trots dat er weer zo veel personen zich bij de Stichting gemeld hebben om samen met ons de eenzaamheid onder Harderwijkse ouderen aan te pakken en ze zo op een leuke manier oud te laten worden! “ We hebben de diploma uitreiking dan ook groots gevierd met koffie en taart”, aldus Natascha Kruger.