Dierenwelzijnsdag Harderwijk 30 september aan de Parkweg te Harderwijk

Op zaterdag 30 september organiseert de Dierenambulance Noord-West Veluwe in samenwerking met het Dierencentrum de Ark en de Gemeente Harderwijk een dierenwelzijnsdag. 

Het doel van deze dag is om de inwoners van Harderwijk/Hierden en omgeving en alle overige belangstellenden kennis te laten maken hoe de dierennoodhulp en de opvang is geregeld in de regio

Tussen 10.00 - 17.00 uur zijn er vele presentaties van alle organisaties die betrokken zijn bij deze noodhulp, zoals dierenartsen, opvang locaties, wildbeheer, transport, brandweer, vogelwacht, natuur organisaties, hondenscholen, trimsalon voor dieren, Amivedi etc. etc.

De toegang en het parkeren zijn gratis. Er is ook een kinderprogramma met springkussen en schminken op het event terrein net zoals drinken en eten bij diverse foodtrucks.

Uiteraard verzoeken wij u zoveel mogelijk met de fiets te komen. De opbrengsten van de Vega foodtrucks en de bar komen volledig toe aan de dierennoodhulp.

Voor meer informatie, bezoek de facebookpagina’s van de Dierenambulance Noord-West Veluwe en het Dierencentrum de Ark of mail uw vraag naar [email protected].

Wij kijken uit naar uw komst!


Dierenwelzijndag Harderwijk