DeVeDo rolstoelbasketbal verliest ook tweede wedstrijd van Orange Angels

Donderdagmiddag heeft DeVeDo in de Sporthallen Zuid hun tweede oefenwedstrijd tegen het Nederlands rolstoelbasketbal dames team gespeeld.

In Amsterdam werd er verloren met 54 - 38.

Na een flitsende start van de Orange Angels, werd DeVeDo in het eerste kwart compleet afgetroefd. En konden alleen maar toezien hoe de dames zo gemakkelijk wisten te scoren. Het kwart dat daarop volgde kon DeVeDo steeds meer onder de druk van de dames uit komen en zich in de wedstrijd te spelen.

De tweede helft van de wedstrijd wist DeVeDo zich te herpakken. Aanvallen werden goed opgezet en afgemaakt, en de verdediging werd alsmaar sterker. Het tempo lag hoog. Aan beide zijdes werden er snelle omschakelingen gemaakt waardoor het spel bijna niet stil kwam te liggen.

DeVeDo dat ook het laatste kwart van de wedstrijd gemiddeld tot gelijke hoogte kwam moest aan het einde van de wedstrijd concluderen dat de dames een stuk beter op elkaar zijn ingespeeld. De Orange Angels winnen de wedstrijd uiteindelijk met 54 - 38.