DeVeDo (rolstoelbasketbal) boekt ruime overwinning op het Utrechtse Antilope

Zaterdagavond heeft DeVeDo na opnieuw een moeizame start, de wedstrijd in de tweede helft doen laten kantelen in een uitstekend resultaat.

DeVeDo dat voor de tweede keer deze competitie ronde tegen het Utrechtse Antilope uitkwam had het ook deze eerste kwart zwaar. Niet de tegenstander die het moeilijk maakte, maar DeVeDo wist zelf niet de juiste oplossing te vinden.

Het tweede kwart begonnen de Ermelose club sterker. De spelers wisten elkaar makkelijker te vinden dan in het eerste kwart, maar het liep nog niet zoals het zou moeten. In de rust stond Antilope dan ook op een voorsprong van 30 - 27. Een stand die nog alle kanten op kon gaan en dat gaf DeVeDo extra vertrouwen.

In de tweede helft slaagt DeVeDo erin om Antilope onder druk te zetten en de tegenstander te belemmeren van het scoren. DeVeDo begint met druk te zetten na elke afgemaakte en gemiste aanval en weet zo uit eindelijk een gat te slaan in de score verloop.

Aan het eind van de wedstrijd blijft DeVeDo doen waar het goed in is, en dat is druk blijven zetten en de aanvallen afmaken. De tussenstand van de eerste helft wordt door de Ermeloërs zelfs bijna nog verdubbeld. DeVeDo wint de wedstrijd in Utrecht uiteindelijk met 47 - 71.