DeVeDo ook in het nieuwe jaar te sterk voor Only Friends

Zaterdagavond heeft DeVeDo de eerste wedstrijd van 2016 thuis in Sportcentrum Calluna gewonnen van Only Friends met 59 - 55.

DeVeDo dat de eerste helft van de competitie met de nummer 1 positie afsloot, begon sterk aan de wedstrijd. Vanaf het eerste fluitsignaal ging de score de eerste paar minuten gelijk op. DeVeDo wist door veel druk te zetten op de ploeg uit Amsterdam, de score aan de zijde van de Ermeloërs verder uit te vergroten.

In het tweede kwart wisten de Amsterdammers onder de druk uit te komen en wist het initiatief in de wedstrijd over te nemen. Mede door de slechte communicatie aan de kant van DeVeDo lukte het Only Friends om dichter bij te komen.

Evenals het tweede kwart nam Only Friends ook het derde kwart het initiatief in de wedstrijd. De Amsterdammers kwamen zelfs op voorsprong aan eind van het derde kwart. In het vierde kwart lijkt het er op dat er aan de kant van DeVeDo een knop omgezet wordt. DeVeDo neemt opnieuw de leiding en komt weer op voorsprong.

Uiteindelijk lukt het DeVeDo om de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. En wint met 59 - 55 van de Amsterdamse opponent door de scores uit het eerste en laatste kwart.