Deslagerthuis.nl is op zoek naar een nieuwe medewerker

Na een succesvolle start en met oog op de groei van ons bedrijf deslagerthuis.nl zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker! 

In ons bedrijf verkopen we onze producten via onze webshop, we zijn leverancier voor horeca en bedrijven en voegen daar nu ook een winkel aan toe. BBQ vlees verkoop, verzorgen van BBQ pakketten en BBQ verhuur maakt ook een flink deel uit van het bedrijf

 Wij zoeken een aanpakker met affiniteit voor eten en tegelijkertijd een gastheer.

Vlees is natuurlijk ons hoofdproduct maar het adviseren van klanten over bereidingen en het zelf bereiden van vlees, bbq producten en maaltijden vraagt om een bredere interesse dan alleen vlees; een passie voor eten! We zijn 3 dagen per week geopend met de winkel en dan is klantcontact erg belangrijk. Naast het verkopen adviseer je ook graag en ben ook jij ons visite kaartje..

Misschien ben jij wel een horeca dier maar op zoek naar andere werktijden? Want wij werken overdag en zaterdag ‘s middags stoppen we er op tijd mee……

Of kom je uit de slagerswereld maar wil je eens wat anders?

Wat doe je zoal?

Best wel veel, al doen we altijd wel alles samen. Het is dus ook erg belangrijk dat je een team player bent…. Onze werkzaamheden bestaan vooral uit het verwerken, klaarmaken en inpakken van online bestellingen, het verkopen in de winkel, het adviseren en omgaan met klanten, zorg dragen voor een nette en schone winkel en productieruimte, het produceren van onze zelfgemaakte producten, het klaarmaken en bezorgen van complete BBQ’s en bestellingen voor de horeca klaarmaken. Dit alles vraagt ook om zelfstandigheid en het kunnen plannen van werk.

Wij hebben plek voor:

Vaste medewerker
  • Aantal uren is bespreekbaar maar minimaal 3 dagen per week.
  • De winkel is geopend op donderdag &vrijdag tot 17.00 geopend en zaterdag tot circa 14.00 uur. Op deze dagen verwachten we een beschikbaarheid, eventuele rest van werkuren kan in overleg verdeeld worden over andere dagen.
  • Leeftijd circa 25 – 45 jaar. Gezien het feit dat er ook wel gesjouwd en aangepakt moet worden denken wij zelf aan een fitte mannelijke medewerker.
  • Ervaring in de voedings branche of horeca is een pré.
  • Salaris conform cao en functie met mogelijkheden tot groei.
  • Goede secundaire voorwaarden en voldoende uitdagingen en kansen voor betrokken medewerkers.
Ben jij een teamplayer die zelfstandig kan werken, die in een klein maar enthousiast team wil aanpakken en samen met ons het bedrijf wil laten groeien? En heb je de intentie om voor een langere termijn samen te werken?

Kan je je in bovenstaande vinden dan horen we graag van je.
Neem contact op via [email protected] en je hoort van me!
Groet Joep

Vacature winkelmedewerker deslagerthuis

De Slager Thuis

Adresgegevens

Bruggestraat 17
3841 CM Harderwijk

Telefoon

T. 0341-412067

Meer info