Derde Athlos Hydro Trailrun op zaterdag 4 november 2023

Binnenkort is het weer zover. Op zaterdag 4 november 2023 gaat de derde Athlos Hydro Trailrun om 11.00 uur van start vanaf het Congrescentrum Bouw & Infra Park in Harderwijk.

Ze verwachten weer vele enthousiaste Trailrunners. Deze trailrun houden ze kleinschalig daarom geldt er een maximum van 300 deelnemers

Dus denk je erover na om mee te doen, wacht dan niet te lang en schrijf je in. Want vol=vol. De online inschrijving is gestart op 18 augustus en sluit op 30 oktober.
 
Het parcours
Het parcours is nog steeds heel divers en uitdagend. Hoogteverschillen, smalle paadjes, over de heide, door het bos en langs het Beekhuizerzand. Een trailrun voor ieder wat wils. Hier kun je genieten van de mooie omgeving in de natuur. Het is voor iedereen vanaf 18 jaar die het leuk vindt om van de gebaande/verharde paden af te wijken, waarbij tijd niet interessant is. Er is een parcours van circa 12 km en 22 km.
 
Aanpassingen
Na de eerste editie van vorig jaar hebben ze een paar dingen aangepast. Zo zijn beide afstanden gescheiden om de doorstroming beter te laten verlopen. En het parcours is aangepast omdat bepaalde paadjes niet meer toegankelijk zijn. Ook dit jaar kun je gebruikmaken van de GPX. Met de GPX kun je zelf de route zien en volgen op je horloge tijdens je Trailrun. En er is een voor- en een achter fietser, zodat de kans op verdwalen echt heel klein is.
 
Inschrijving
Ben je geïnteresseerd en doe je mee? Kijk voor de route van het parcours, de tarieven en  inschrijving op de website Athlos. nl of schrijf je in via de QR code hieronder.

Hydro Trail