De wedstrijd DOVO - VVOG gaat zaterdag 28 mei definitief niet door

Alle mogelijkheden zijn nagelopen maar leiden tot de conclusie dat de wedstrijd DOVO-VVOG aanstaande zaterdag NIET kan worden gespeeld.

Echt alle alternatieven zijn onderzocht maar blijken op deze korte termijn niet haalbaar. Inmiddels is voorzitter Laurens de Kleine in overleg met de staf over de noodzakelijke vervolgstappen.

De KNVB heeft een definitief besluit genomen. De wedstrijd DOVO - VVOG gaat niet door. Voor beide ploegen is dit natuurlijk een enorme tegenvaller. 

Een poging om het nacompetitieduel voor een plek in de derde divisie in Emmen te spelen stuitte donderdagavond bij de lokale autoriteiten in Drenthe op te grote bezwaren.

Vertegenwoordigers van beide hoofdklasseclubs en de burgemeesters Wouter Kolff (Veenendaal) en Harm-Jan van Schaik (Harderwijk) voerden koortsachtig overleg om het duel komende zaterdag - in Veenendaal afgelast vanwege de dreiging van supportersrellen met harde kernen van twee niet met naam genoemde profclubs - alsnog op die dag te spelen.  Lees verder... (Bron: de Gelderlander)