De webshop van woonaccessoires winkel Bij Juut is online!

Woonaccessoires winkel Bij Juut bestaat 5 jaar en dat werd tijd voor vernieuwing.
Bij Juut heeft nu ook een webshop!  Op de webshop kun je vanaf nu de Annie Sloan Chalk Paint  bestellen, de workshops boeken en de Bed and Breakfast boeken. 

Veel mensen weten Bij Juut al te vinden voor de Annie Sloan Chalk Paint. 

Met deze verf kun je oude meubelen een heel nieuw leven in blazen. En deze verf is vanaf nu te bestellen op de webshop. In Harderwijk en Hierden geldt: voor 5 uur besteld, dezelfde dag nog in huis! 

Bestel de Chalk Paint online.

Iedereen kan oude meubelen opknappen, maar voor het mooiste resultaat biedt Bij Juut ook diverse workshops aan.

Lijkt het opknappen van meubelen jou moeilijk en is de drempel nog te groot? Bij Juut biedt gezellige workshops aan waarbij je de basistechnieken van de Chalk Paint leert. Ook is er een langere workshop dan mag je je eigen meubeltje mee nemen. Die kun je tijdens de workshop opknappen en gaande weg wordt je hiermee geholpen. De workshops worden gegeven op een prachtig plekje in Hierden.
Ook de workshops zijn via de webshop te boeken!

Naast de winkel en de workshops die Judith zelf geeft dacht ze toch: we hebben nog niet genoeg te doen..

Het mooie plekje in Hierden leent zich perfect voor een Bed and Breakfast. De B&B is nu af en is prachtig ingericht met allemaal spullen uit de woonwinkel Bij Juut. De B&B is ideaal als uitvalsbasis voor een fiets of wandeltocht over onze mooie Veluwe. Tevens leuk om te combineren met een bezoek aan de Zwaluwhoeve die hier op nog geen 500 m vandaan is.
Alle gasten zijn van harte welkom om tot rust te komen op dit prachtige plekje.
en ook de B&B is via de webshop te boeken!