De tijden worden iets minder roerig, maar we moeten voor elkaar blijven zorgen!

i-Wellness & i-Beauty van Veluwe Hotel Stakenberg neemt het voortouw in het voor elkaar blijven zorgen in deze iets minder roerige tijd. 

“Nu iedereen langzaam aan weer op gaat starten in zijn eigen wereld, is het belangrijk dat we voor elkaar blijven zorgen met een open oog en warm hart, aldus Esther Joustra.

Helaas ben ik niet opgeleid om in een ziekenhuis, bij de politie of brandweer te kunnen ondersteunen en/of werken. Maar wat ik wel kan is deze mensen, die onder behoorlijke druk hebben gestaan en nog steeds staan op dit moment, een ontspannende massage geven.

Daarom biedt i-Wellness & i-Beauty tot 01-07-2020 alle massages met 50% korting aan voor artsen, verpleegkundigen, zorgmedewerkers, brandweerlieden en politiemensen uit deze regio. Ook ik volg de adviezen op van het RIVM en bij mij geldt ook, dat als je je ziek voelt, griepverschijnselen hebt en/of koorts, blijf dan vooral thuis. Natuurlijk kun je in dat geval deze actie in de vorm van een tegoedbon bestellen en er van genieten op een later tijdstip”.
 
“Ik hoop met deze actie een steentje bij te dragen aan een moment van rust en ontspanning, die deze mensen goed kunnen gebruiken, aldus Joustra”.

www.stakenberg.nl/wellness
Mevr. Esther Joustra
T: 06 22 72 33 80
E: i-wellness@stakenberg.nl

Esther Joustra Veluwe Hotel Stakenberg
(Esther Joustra)
 

Veluwe Hotel Stakenberg

Adresgegevens

Stakenberg 86
8075 RH Elspeet

Telefoon

T. 0577-491271

Meer info