De nominaties voor het Business Event gemeente Harderwijk zijn bekend!

Dit jaar lustrum voor sterk ondernemersplatform. Het Business Event gemeente Harderwijk vind op 4 april a.s. plaats in het Van der Valk Hotel te Harderwijk. 

Tijdens de tiende editie van deze feestelijke netwerkavond wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ gekozen, in drie verschillende categorieën.

De voordrachtcommissie bestaande uit Chris Jansen, Jos Disselhorst, Jerphaas Verburgh, Joost Fraanje, Gerdien Beelen, Diana Jansen en Eric Molenberg heeft in de afgelopen maanden uit alle voorgedragen kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen. De jury heeft hieruit per categorie 3 genomineerden geselecteerd. Een lastige taak want alle ondernemingen waren op hun eigen manier bijzonder.

De nominaties gaan naar: 

Categorie Jonge Ondernemer

  • SUZ&ZO – Suzanne van Harten
  • Palfinger Boats B.V. – Matthijs van der Ham
  • Beach Hotel - Bar & Kitchen Monopole – Arnold en Brenda Posthumus

Categorie MKB & Detailhandel

  • T.T. Electronics – Teun Tollenaar
  • Danssportstudio Porceletti – Jan Postulart
  • Van Dompseler Bespaar Advies – Sander van Dompseler

Categorie Industrie & Dienstverlening

  • Hazeleger Bandenservice – Gert-Jan en Maaike Hazeleger
  • Heimensen Handels- en Transportbedrijf – Gert en Cornee Heimensen
  • Perspectief Groep B.V. – Wim en Peter Wijnholds
De genomineerden krijgen allemaal de kans om zichzelf aan de jury te presenteren tijdens de zogeheten intakebijeenkomst. Vervolgens zal notaris Stephanie Scheiberlich samen met de overige juryleden; Machteld van der Sterre, Henk Merjenburgh, Pieter Hannessen en Maurits Aalderink uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaars per categorie kiezen.

Kaartverkoop
Wilt u dit netwerkplatform niet missen? Bestel dan uw kaarten via de website van de organisatie: www.businesseventharderwijk.nl voor €47,50 excl. BTW. Het Business Event Harderwijk wordt breed ondersteund door Official Partners Gemeente Harderwijk, Broekhuis Auto’s Harderwijk, bedrijvenkringen ondernemersverenigingen, en natuurlijk haar Businesspartners.
 
Op de hoogte blijven?
Alle ontwikkelingen van  het Business Event kunt u volgen via onze social media. Op Facebook kunt u ons vinden op https://www.facebook.com/businesseventharderwijk. Like de pagina en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.
Ook op Twitter is Network Business Events actief. Volg snel het account @NBENU voor de laatste informatie en twitter mee over het Business Event gemeente Harderwijk met de hashtag #BEH16.